PWA Royal League

Forum najlepszej ligi na świecie!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-08-04 19:05:10

Isaiah Lee
Właściciel
Liczba postów: 8
Windows XPOpera 36.0.2130.65

6 sierpnia

6 sierpnia, 14:10

Christian_Gytkjaer_060415-750x400.jpg

OFICJALNIE: VITOMIR PERKOVIĆ NIE JEST JUŻ ZAWODNIKIEM ALPHA RAVENS!

Saga z Vitomirem Perkoviciem dobiegła końca. Dzisiejszego po południa nie długo po zakończeniu meczu Rapidu Hyenas z Victorią Prophets oficjalna strona "Kruków" poinformowała, że rozwiązali oni za porozumieniem obu stron kontrakt z Chorwatem. "Perła" ostatnim czasem wielokrotnie dawał o sobie znać w różne, niechlubne sposoby. Przez to wszystko doszło do tego, że Perković przestał pełnić funkcję kapitana Alpha Ravens. Chorwat nie ukrywał swojego zdenerwowania całą sytuacją i wczoraj zabrakło go na stadionie podczas meczu jego (jeszcze wtedy) aktualnego zespołu. Na następny dzień Perković praktycznie potwierdził swoje odejście z klubu i przejście do odwiecznego rywala Alpha Ravens siedząc na trybunie Rapidu Hyenas z szalikiem "Hien" na szyi. Oficjalna strona Ravens podziękowała Perkoviciowi za piękne 4 lata i życzyła mu powodzenia w dalszej karierze. Przez cały pobyt w Alpha Chorwat zdołał zagrać 127 razy z białym krukiem na piersi. Trafił on również 67 razy do siatki, co jak na pomocnika jest świetnym wynikiem i zaliczył 54 asysty. Oprócz tego zdobył on niechlubne 4 czerwone kartki i 30 żółtych. W tym sezonie jednak "Perła" nie zachwycał formą i zdołał jedynie raz trafić do siatki rywala, nie asystując przy tym ani razu. Na koniec przypominamy, że klub do jakiego przejdzie Vitomir Perković pozyska go za darmo, gdyż od dzisiaj jest on wolnym zawodnikiem.

6 sierpnia, 20:00

kivl96a5djsn.jpg

OFICJALNIE: VITOMIR PERKOVIĆ NOWYM ZAWODNIKIEM RAPIDU HYENAS!

Dzisiaj po południu Alpha Ravens zakomunikowało światu, że Vitomir Perković nie jest już ich zawodnikiem. Od dłuższego czasu mówiło się o jego odejściu. Nowym kierunkiem jaki miał obrać Chorwat miał być Rapid Hyenas. Jednak przed chwilą klub z Savanny już oficjalnie poinformował, że ich nowym zawodnikiem jest Vitomir Perković! Po 4 latach "Perła" zmienia klub i jego nowym celem zostaje jak najlepsza gra w czarnej koszulce z czerwonymi pazurami. Perković w swoim byłym klubie był największą gwiazdą klubu zaraz obok Jeremy'ego Lamontage, lecz teraz Chorwat może nazywać się zdecydowanym liderem drużyny, gdyż w klubie z Savanny nie ma drugiego gracza takiej marki jak Vitomir. Sam Perković wypowiedział się na temat swojej nowej drużyny:

"Jestem strasznie szczęśliwy i podekscytowany kiedy tylko pomyśle, że mogę grać w Rapidzie. Hyenas to genialny zespół, ze świetnymi kibicami i barwną historią. Zakładanie koszulki z Hieną na piersi to będzie zaszczyt. Jestem pewny, że zjemy przeciwników i dostaniemy się do play-offów. W końcu od dawna wiadomo, że Hieny lubią jeść np. ptaki. W Rapidzie jest pełno moich znajomych, więc nie trudno będzie się zaaklimatyzować w klubie. Z resztą nie raz słyszałem, że w przeciwieństwie do niektórych klubów Rapid to jedna wielka rodzina. Mam nadzieję, że zdobędę masę bramek w tym zespole. Glory Hyenas!"

Swoją wypowiedzią Vitomir tylko dolał oliwy do ognia. Mówi się, że Vitomir będzie zarabiał 250 tyś. tygodniowo! Stanie się tym samym najlepiej zarabiającym graczem w Hyenas.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
ndso - chodzilemwjezusie - forum-cyrkino - wearenerds - paradiseofbutterflies